Skip to content

Digitalt

En stark digital närvaro är idag avgörande för företags och organisationers framgång. Hemsidor, sociala medier och smidiga online-lösningar är centrala delar av en modern affärsstrategi. Vi erbjuder lösningar som effektivt når ut till alla målgrupper, oavsett kanalval, och hjälper er att ligga i framkant och möta kundernas förväntningar.

Marknadsportal – Webborderlösning

Samla allt ditt marknadsföringsmaterial i en lättillgänglig portal på er egen sida, tillgänglig dygnet runt. Vi sköter all administration, lagerhantering, utskick och uppdatering åt er. Fördelen är att ni får en smidig inblick och överblick, oavsett var ni befinner er eller hur många enheter ni har. Behöver varje enhet en egen logga på sina trycksaker? Självklart löser vi det också.

Digitala Böcker och E-tidningar

Förvandla ditt tryckta material till bläddringsbara e-böcker eller e-tidningar. Vi kan även hjälpa till med formgivning från grunden. Oavsett om det handlar om digitala kampanjer, produktkataloger eller tidningar, kan vi skapa både lokala och nationella publikationer som engagerar dina läsare.

Kampanjutskick/Nyhetsbrev

Nå ut till din målgrupp smidigt och effektivt med engagerande och personliga kampanjutskick. Vi hjälper dig att skapa och skicka:

  • Digitala Inbjudningar: Skicka inbjudningar till event, seminarier och webinarier. Anpassa dem efter behov och öka deltagandet.
  • Exklusiva Erbjudanden: Belöna prenumeranter med exklusiva erbjudanden och rabatter, endast tillgängliga via nyhetsbrev.
  • Viktig Information: Håll kunder och partners informerade om nya produkter, tjänster eller företagsnyheter direkt i deras inkorg.
  • Nyhetsbrev: Skapa engagerande nyhetsbrev som delar branschtrender, tips och företagsnyheter, vilket stärker relationerna och ökar kundlojaliteten.
  • Påminnelser: Komplettera postala utskick med digitala påminnelser för att säkerställa att inga viktiga meddelanden eller erbjudanden missas.

Håll din målgrupp informerad och engagerad med våra effektiva kommunikationslösningar.

Hemsidor

Att ha en stark webbnärvaro är avgörande i dagens digitala värld. Vi skapar anpassade webbplatser med WordPress, det ledande CMS-systemet globalt. WordPress erbjuder enastående flexibilitet och anpassningsmöjligheter för alla dina webbutvecklingsbehov.

En av de största fördelarna med WordPress är dess starka SEO-prestanda, vilket ökar din synlighet på sökmotorer. Vi tar ett tema och skräddarsyr det efter dina specifika behov, oavsett om det handlar om att vidareutveckla ett befintligt tema eller skapa ett helt nytt.

Vi prioriterar användarvänlighet, vilket innebär att din webbplats fungerar sömlöst även på mobila enheter. Detta säkerställer en enhetlig och tillfredsställande upplevelse för alla besökare.

PowerPoint-presentationer

Behöver du en snygg och professionell presentation för ett företagsevenemang men saknar tid och kunskap? Vi förstår vikten av en välutformad presentation för att kommunicera idéer, övertyga kunder och inspirera kollegor. Med vår expertis och kreativa touch skapar vi presentationer som matchar dina behov. Låt oss hjälpa dig spara tid och imponera på din publik.

Örebro Hockey