Skip to content

Trycksaker

Trycksaker fångar uppmärksamhet, skapar starka intryck och gör information mer minnesvärd. Att hålla en broschyr eller ett tryckt dokument ger en känsla av pålitlighet och trovärdighet, vilket bygger förtroende hos mottagaren. Med över 100 års erfarenhet inom tryckkonsten, utvecklar och effektiviserar vi ständigt för att säkerställa att varje trycksak speglar våra kunders höga standard. Vi erbjuder både offset och digital produktion för att hantera både små och stora volymer.

Trycksaker kompletterar digitala marknadsföringsstrategier genom att erbjuda en personlig och hands-on-upplevelse. Genom att integrera trycksaker i din marknadsföringsmix skapar du en mer mångsidig och heltäckande kampanj som når olika segment av din målgrupp.

Använd trycksaker för att stärka bandet med din målgrupp och effektivt uppnå dina kommunikationsmål.

Kvalitetssäkring och dokumentkontroll

Vi kontrollerar, kvalitetssäkrar och anpassar ditt digitala material för att säkerställa att det uppfyller kraven för den valda tryckprocessen. Vi hjälper dig att välja rätt material för din produkt och kan ta fram material- och färgprov för att nå den önskade slutprodukten.

Offset

Offsettryck erbjuder oöverträffad tryckkvalitet med detaljrik skärpa och rik färgåtergivning. Ingen annan tryckmetod matchar den höga standarden. Dess förmåga att trycka på olika material, inklusive tjockare papper och specialbehandlade ytor, gör det mångsidigt och anpassningsbart efter kunders unika behov och visioner. Vid större upplagor blir offsettryck särskilt kostnadseffektivt. Genom att sprida de initiala förberedelsekostnaderna kan vi erbjuda lägre styckpriser, vilket gör det idealiskt för stora tryckprojekt. Dessutom säkerställer offsettryck lång hållbarhet, vilket innebär att era trycksaker behåller sin kvalitet och skönhet under lång tid, vilket ger en överlägsen investering och hållbarhet.

Digitaltryck

Digitaltryck erbjuder snabba leveranser, låga startkostnader, variabeltryck, mindre upplagor och en exklusiv look. Det uppfyller kraven på snabbhet och flexibilitet utan att kompromissa med kvaliteten. Perfekt för korta serier och små upplagor, digitaltryck ger en unik, personlig touch och möjligheten att anpassa budskap för olika mottagare i samma tryckning. Undvik onödig lagerhållning och föråldrade budskap – beställ oftare och uppdatera innehållet vid behov utan höga kostnader. Upptäck fördelarna med digitaltryck!

Variabeltryck

Våra digitalpressar erbjuder möjligheten att skräddarsy trycksaker för specifika behov och målgrupper. Med variabeldatautskrifter kan vi skapa personliga budskap och bilder, vilket ökar engagemanget och relevansen för mottagaren. Oavsett om det handlar om personliga brev, inbjudningar eller riktade kampanjer, kan vi anpassa innehållet efter mottagarens intressen och beteenden för att maximera effektiviteten.

Lyxiga tryck med metalliska effekter!

Jubileumsskrift, visitkort eller inbjudan? Ge ditt tryck en exklusiv touch med metallfärger som guld, silver och koppar. Vår digitalpress skapar fantastiska effekter med Clear Dry Ink-teknologi, för en djupare och mer levande färgupplevelse. Blank lack och vitt är också populära alternativ.

Storformat, affischer och fotoprint

Stora prischecken som någon får ta emot på scenen, studentskylten, diplomet eller sportklubbens lagfoton! Det och mycket mer! Upptäck vårt av storformatstryck! Vi skapar högkvalitativa och levande tryck som fångar uppmärksamheten och skapar ett varaktigt intryck. Oavsett om det är för affärsändamål eller personligt bruk kan vi skräddarsy efter dina behov och önskemål. I vårt samarbete med konstnärer och fotografer, printar och distribuerar vi dagligen deras verk till beställare runtom i landet. Fotografier tagna runtom i världen printar vi till att bli vackra fotoböcker och utställningskataloger. Det kan vara allt från det charmiga lilla påskkortet i den lilla butikshandeln, bilderna på konstutställningen eller tavlorna i kontorslandskapet.

Distribution och utskick

I en alltmer digital värld kan traditionell direktreklam vara ett kraftfullt komplement till digital marknadsföring, vilket effektivt når och engagerar din målgrupp. Vi hjälper dagligen företag att leverera sitt budskap direkt utan mellanhänder. Oavsett om du vill nå en specifik åldersgrupp eller ett visst område, kan vi bistå med anpassade lösningar. Vi guidar dig genom tillgängliga utdelningskanaler och kostnadseffektiva metoder, baserat på mängd, vikt och geografiskt område. Vi informerar också om porto- och prisändringar. Inkludera utskick i din marknadsföringsmix för att maximera synlighet och nå potentiella kunder på alla nivåer.

Postpress och efterbearbetning

I vårt bokbinderi hanterar vi en mängd olika processer såsom falsning, häftning, limbindning, wire-o bindning, perforering, laminering, blocklimning, foliering och stansning. Vår dedikerade personal och specialiserade maskiner möjliggör en komplett lösning under ett tak, vilket sparar tid, minskar logistiska problem och ger en sömlös, effektiv och miljövänlig produktionsprocess. Genom att ha allt internt kan vi garantera högsta kvalitet och noggrannhet i varje steg. Vår erfarna personal samarbetar för att säkerställa en professionell finish och konkurrenskraftiga priser. Detta ger oss också större kontroll över produktionsflödet, vilket gör att vi snabbt kan anpassa oss till kunders behov och leverera i tid.

Tryck